Setmanari d'informació local - 139 anys

El projecte per fer un pàrquing a Cetre, en standby

Tot i tenir un nou esbós, la proposta està aturada a l’espera de fer una estació intermodal

64837
SOLLER - El pla de mobilitat contempla eliminar la parada de Cetre. Es traslladarv† a la carretera i es prohibirv† l‚Äôestacionament de cotxes. L‚Äôactual parada de Cetre serv† traslladada a la carretera. | P.G.

El projecte per ampliar l’aparcament de Cetre està de moment aturat. Així ho confirmà el batle, Miquel Nadal i el regidor d’Infraestructures, Carlos Darder. Si bé es tracta d’una proposta que es va incloure en el programa electoral del Partit Popular, la construcció del pàrquing està en standby perquè «ara ens centram en els aparcaments de la carretera», explicà el batle.

Així mateix, Darder assegurà que s’ha fet un nou esbós de l’aparcament de Cetre, molt diferent a l’anterior, però per ara l’equip de govern descarta fer cap actuació sobre el terreny perquè s’ha de desenvolupar també el pla de mobilitat. A més, tal com ja anuncià el regidor no adscrit, Pep Porcel la idea és eliminar la parada del bus de Cetre per traslladar-la a la intermodal. Per tant, a l’espera que el Consell posi en marxa la reforma de la carretera de Desviament l’actual equip de govern no es planteja modificar l’aparcament municipal, que cal recordar al seu moment el plenari tombà i generà una forta pressió social.

Dissuasius
Pel que fa a la creació d’aparcaments dissuasius a la carretera, Porcel puntualitzà que el projecte que presentà el Consell la setmana passada és bastant diferent al que preveia l’anterior govern del pacte. Així, Porcel comentà que l’actual pla desenvoluparà dos aparcaments dissuasius «i no d’intercanvi modal com estava previst en l’anterior projecte».

D’aquesta manera, els conductors no estan obligats a usar el transport públic quan deixin el vehicle en un dels dos aparcaments habilitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.