Setmanari d'informació local - 139 anys

La paella solidària recapta 3.814 euros per a Creu Roja

La iniciativa, que va tenir lloc a l’Infante Lois, fou un èxit reunint unes 300 persones

El passat diumenge Creu Roja Sóller va celebrar la Paella Solidària. La iniciativa que té com objectiu aconseguir fons per als projectes socials que desenvolupa l’entitat, i que va reunir a 300 assistents i recaptà 3814’80€.

Dels 3814’80 euros recaptats, 2740’81€ es destinaran íntegrament als projectes social de Creu Roja a Sóller, especialment per adquirir aliments, productes d’higiene personals, alimentació infantil, material de suport escolar (compra de llibres i material escolar), entre d’altres i els 1.074€ restants, s’adquiriren mitjançant la venta de la loteria del sorteig de l’or.

La col·laboració desinteressada de comerços, empreses i entitats del municipi han permès a l’Assemblea Local de Creu Roja Sóller organitzar, una vegada més, l’esdeveniment solidari fent entrega de donatius, regals o donant de franc productes per a la elaboració de la paella. Pedro Andreo i Jeroni Rullan amenitzaren el dia. Es vol donar, les gràcies a l’equip de Paelles Solidàries i a tots els voluntaris/es que un any més ajudaren en aquest dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.