Setmanari d'informació local - 139 anys

La XII Trobada d'Havaneres torna a la platja de Can Repic durant tres dies

L'edició d'enguany se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de setembre

La Sala Magna de l'Ajuntament ha acollit avui la presentació. | Irene Cabrer

La platja de Can Repic serà un any més l'escenari que acollirà la trobada d'Havaneres. Per aquesta XII edició, l'organització ha programat actuacions durant els dies 20, 21 i 22 de setembre al Port, en una trobada que comptarà amb artistes que representen tres de les quatre Illes. Així, els grups participants són els Xeremiers de Sóller, Eva Pons Trio; Mar i Vent; Arpellots Havaneres Band; Aires Sollerics; Aires Formenterencs i un grup d'origen cubà, Haváname, els quals es podran escoltar des de les 20 fins a les 12 de la nit. Com en altres ocasions, s'ha posat a disposició del públic un transport de tren i tramvia i la tornada cap a Palma amb bus per un preu de 12 euros.

Com a novetat, divendres es farà una xerrada a les 18 hores al Museu de la Mar sobre la història de les havaneres i dissabte matí a plaça actuarà també el grup Haváname. L'esdeveniment comptarà amb la presentació de la sollerica Mar Puigserver i la col·laboració de Tomeu Penya. El padrí d'enguany recau sobre Miquel Jaume, fundador del Grup Trui el 1978 i l'ànima de la celebració de les Haveneres.

La presentació de la programació s'ha duit a terme avui a la Sala Magna de l'Ajuntament on hi han assistit el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Llorenç Perelló; el director insular d'Artesania, Pere Ferrer; Miquel Jaume, fundador de Trui i Josep Roquer de cadena Ser. Per part de l'Ajuntament, el batle, Miquel Nadal; la regidora de Promoció Econòmica Mar Castañer i el regidor del Port, Biel Barceló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.