Setmanari d'informació local - 139 anys

Juanan Lorente agafa la dedicació exclusiva

El nou regidor d'Urbanisme així ho ha confirmat avui capvespre

60963
SOLLER - POLITICOS - Els membres del nou consistori. Dels desset regidors que formen la corporació municipal, n’hi ha set que són nous. La resta, repeteixen. Juanan A. Lorente, el número 6 del Partit Popular. | ARCHIVO

Juanan Lorente agafa la dedicació exclusiva. D'aquesta manera, l'equip de govern de l'Ajuntament de Sóller tendrà a partir del pròxim 1 de juliol quatre dedicacions exclusives (Miquel Nadal, Carlos Darder, Mar Castañer i Juanan Lorente). Recordem que la sortida fa unes setmanes de l'equip de govern dels dos membres de Seny i Sentit (Tià Aguiló i Esther Alfonso) deixà dues dedicacions sense 'propietari'. Finalment, i després d'unes setmanes de valoració, el nou regidor d'Urbanisme ha decidit agafar-la.

La decisió ha estat confirmada pel mateix Lorente a aquest Setmanari avui capvespre. Recordem que el regidor s'encarregava, fins a la sortida d'Aguiló i Alfonso, de les àrees de Patrimoni, Medi Ambient i Sóller Activa. No obstant això, amb la redistribució de regidories provocada per la partida dels dos membres de Seny, Lorente passà a encarregar-se també de l'àrea d'Urbanisme, abans dirigida per Alfonso, i deixà de banda les de Medi Ambient i Sóller Activa. D'aquesta manera, Lorente s'encarrega durant les darreres setmanes de gestionar les regidories de Patrimoni i Urbanisme.

Tot i que des del principi se li oferí agafar la dedicació exclusiva, segons comenta Lorente, «no vaig voler agafar-la des del principi, perquè volia veure primer el volum de feina que m'anava a suposar dur la nova àrea d'Urbanisme». Ara, després d'unes setmanes en què el regidor ha comprovat i valorat la feina que ha de dur a terme, «he decidit agafar la dedicació exclusiva perquè he comprovat que amb Patrimoni i Urbanisme el volum de feina és alt, i ja he vist durant aquestes setmanes l'esforç que hauré de dedicar a ambdues regidories».

Així doncs, el reconeixement de la dedicació exclusiva a Juanan Lorente serà votat al Ple d'aquest pròxim divendres, i serà a partir del pròxim dilluns 1 de juliol quan l'equip de govern tendrà quatre membres amb dedicació exclusiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.