Setmanari d'informació local - 139 anys

Tòfol Castanyer obté dos títols de campió del Món al Mundial Màster de Canfranc

A les proves de 7 i 17 quilòmetres, respectivament

El Mundial Màster de Trail celebrat aquest cap de setmana a Canfranc (Osca) ha parlat mallorquí pràcticament de principi a fi amb la presència del solleric Tòfol Castanyer i de la llorencina Marga Fullana, que aquest diumenge tornaven a pujar als més alt del podi guanyant l'or en la prova de 17 quilòmetres, després que ja ho havien fet divendres a la prova de 7 quilòmetres. El traçat constava de 6,5 km i 984 m de desnivell positiu, amb sortida a 1.280 metres a l'hotel Santa Cristina i arribada a 2.268 metres.
El campió de la categoria M50, Tofol Castanyer, ho va fer amb un temps de 47:54. Fernando Bojarro va obtenir el primer lloc

Ahir l'atleta solleric va aconseguir el campionat del món en la seva categoria després d'aconseguir signar un temps d'1.32:59 a la de 17 qms, mentre que Marga, amb un temps d'1.59:08 va aconseguir també l'or en aquesta mateixa etapa clássics.