Setmanari d'informació local - 139 anys

El feixista que va agredir un còmic, llança una campanya d'amenaces i assetjament contra un músic mallorquí

El músic ha rebut amenaces telefòniques i a ca seva després que Alberto ‘Pugilato’ l'assenyalàs en atribuir-li falsament una publicació a X

L'activista d'extrema dreta Alberto ‘Pugilato’, que va agredir l'artista còmic Jaime Caravaca el juny passat, atribueix una publicació en la xarxa social X al músic mallorquí Fran de la Mata, qui mai ha tengut compte propi en aquesta plataforma.

Fran de la Mata, músic del grup mallorquí La Barraca, s'ha trobat aquest dijous convertit en protagonista involuntari d'una fake new. Alberto Gonzalo D.J, més conegut com a Alberto ‘Pugilato’, que va agredir a l'humorista Jaime Caravaca ara ha generat i encoratjat una reacció similar en adjudicar falsament al mallorquí l'autoria d'un ‘post’ publicat fa dues setmanes en la xarxa social X (abans Twitter), de contingut i orientació similar als comentaris de Caravaca. El feixista, fins i tot, ha arribat a l'extrem de publicar la direcció i una fotografia de la façana de la residència de de la Mata.

El músic ha rebut telefonades i missatges insultants i amenaçadors i, fins i tot ha rebut assetjament al seu domicili particular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.