Setmanari d'informació local - 139 anys

Le Senne assegura que «el Rei ha entès perfectament el que va passar», referint-se a la ruptura de la foto d'Aurora Picornell

L'encara president del Parlament, Gabriel Le Senne, ha assegurat que el Rei d'Espanya Felip VI «ha entès perfectament el que va ocórrer», amb relació a la ruptura, segons ell «accidental», de la fotografia d'Aurora Picornell a un ple de la Càmera Balear.

Així ho ha assegurat el president de la Càmera en declaracions als mitjans després de ser rebut en audiència per Felip VI al Palau de l'Almudaina. «En el fons tothom sap que la ruptura de la foto o aquell cartell va ser accidental», ha subratllat Le Senne, que ha dit no recordar qui durant l'audiència ha tret el tema. De totes maneres, el de Vox ha evitat donar més detalls del tema perquè «no està bé revelar els detalls del que diu sa majestat».

Per altra banda, Felip de Borbó també ha rebut a Marga Prohens, que ha explicat al monarca espanyol el pacte social i polític per la sostenibilitat. La presidenta del Govern també ha agraït la presència del Rei «un any més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.