Setmanari d'informació local - 139 anys

PortsIB obrirà aquest dissabte el camp de boies del fondeig regulat de Formentor

PortsIB obrirà aquest dissabte el camp de boies del fondeig regulat de Formentor, la reserva del qual es podrà fer des d'un dia abans, aquest divendres.

Segons ha informat la Conselleria de la Mar i del Cicle de l'Aigua en una nota de premsa, l'obertura permetrà als navegants gestionar les seves reserves de forma anticipada i gaudir d'un accés còmode i organitzat a les boies disponibles.

Cal recordar que el passat 24 de maig Ports IB va posar en marxa la plataforma de reserves per a boies en set dels vuit camps que coordina l'empresa pública del Govern, sent l'únic que quedava pendent el de Formentor.

Els camps de boies disponibles fins ara incloïen Cap Blanc - Cala Blava i Sant Elm a Mallorca; Badia de S'Alga - S'Espalmador, Es Caló de S'Oli i Platja de Ses Salines a Eivissa i Formentera, i Badia Fornells i Illa d'en Colom - Cala Tamarells a Menorca.

Des d'aquest divendres, els usuaris de la plataforma en línia també podran reservar el camp de boies de Formentor, a més de tenir accés a altres serveis integrats.

«La nova plataforma de reserves de PortsIB ha estat dissenyada per oferir una experiència d'usuari millorada, facilitant un procés de reserva més senzill, pràctic i àgil», han destacat des de la Conselleria. També han remarcat que l'eina és compatible amb dispositius mòbils i diversos navegadors, i inclou funcions de seguretat avançades com l'autenticació de dos factors.

A més de la implementació de la plataforma, PortsIB ha procedit a la retirada dels 'morts de formigó' que estaven situats sobre la posidònia oceànica i altres que estaven fora d'ús.

Aquesta acció, que forma part del compromís de PortsIB amb la conservació de l'entorn natural, ha estat acompanyada per la instal·lació d'ancoratges de baix impacte ambiental que ajuden a preservar els delicats ecosistemes marins.

La posada en marxa d'aquesta plataforma de reserves coincideix amb l'inici de la temporada alta de navegació, oferint als usuaris una eina eficient per planificar els seus fondejos amb antelació.

Aquest sistema no només facilita la gestió de reserves, sinó que contribueix a l'ordenació i regulació del fondeig a Formentor, assegurant que es compleixin les normatives mediambientals i es protegeixin les àrees marines sensibles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.