Setmanari d'informació local - 139 anys

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat dimitirà aquest dijous

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, presentarà aquest dijous la dimissió per «motius familiars» després d'un any en el càrrec. La persona que la rellevarà en el càrrec és José Luis Mateo, professor de Dret Mercantil a la UIB.

Així ho han confirmat a Europa Press fonts del Govern després que 'Diario de Mallorca' avancés la informació, alhora que han indicat que es tracta d'una sortida «pactada» amb la presidenta del Govern, Marga Prohens.

Així mateix, han apuntat que aquest dijous s'oferirà una roda de premsa per a formalitzar la seva sortida.

Durant la seva etapa al capdavant de la Conselleria, Vidal ha estat protagonista d'algunes polèmiques entre les quals destaca la decisió de renunciar a la compra d'habitatges de la promotora Metrovacesa per a destinar-los al lloguer social que va iniciar el Govern anterior. Una operació per la qual el Govern va presentar una querella a la Fiscalia que finalment va quedar arxivada.

L'oposició va criticar aquesta iniciativa de la consellera en repetides ocasions als plens del Parlament per la reunió que va mantenir Vidal, abans de ser nomenada, amb un representant del fons AEW, que suposadament s'hauria beneficiat d'aquest desestiment.

El PSIB va portar Vidal a l'Oficina Anticorrupció per figurar com a administradora de dues societats mentre era consellera.

En el seu mandat s'ha aprovat la Llei de Mesures Urgents a Matèria d'Habitatge per a possibilitar la reconversió de locals en habitatge o el creixement en alçada dels edificis en determinats casos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.