Setmanari d'informació local - 139 anys

[VÍDEO] Diverses personalitats animen a participar a la manifestació de diumenge a Palma contra la massificació turística

61701

Diverses personalitats mallorquines han enregistrat vídeos en què animen a participar a la manifestació contra la massificació turística d'aquest diumenge a Palma. La plataforma organitzadora de la manifestació, 'Menys Turisme, Més Vida', ha publicat dos vídeos on recull els diferents missatges d'actors, músics i influenciadors que demanen una mobilització massiva per a exigir un canvi de model.

Cal recordar que més de 80 entitats i col·lectius i assemblees locals s'han adherit a la campanya 'Canviem el Rumb. Posem Límits al Turisme' per la defensa de la territori, dels recursos naturals, dels paisatges i la biodiversitat, contra el canvi climàtic i les problemàtiques socials, ecològiques, econòmiques i polítiques associades a l’especialització turística de l’economia i al turisme massiu.

La manifestació començarà a les 19 hores al parc de les Estacions de Palma i recorrerà alguns dels carrers més cèntrics i massificats de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.