Setmanari d'informació local - 139 anys

El Pi: «No té lògica que la ultradreta rompi el pacte al Parlament i el continuï al Consell, que té la competència d'acollir menors migrants»

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Consell de Mallorca, Antoni Salas, ha demanat al Partit Popular, i en concret al president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, que trenqui tots els pactes amb l'extrema dreta i els tregui de l’equip de govern de la institució insular: «Basta de ser objectes de l’extorsió de VOX».

«No té lògica que la ultradreta rompi el pacte al parlament i el continuï al Consell. La institució insular és la que té la competència per acollir els anomenats ‘menas’, menors no acompanyats, i de fet és qui els ha donat un lloc de residència», explica Salas. «Si VOX decideix partir per l’acollida de menors, que parteixi, però de totes les institucions», demana Salas.

El portaveu de la formació al Consell reitera al Partit Popular que expulsi dels seus governs als d’ultradreta i tanqui la porta als extremismes. «Senyor Galmés, ens farà un favor a tots. Ja basta de les picabaralles que tenen amb ells per dois. Basta d’aquesta política de no fer res. Reaccionin», ha sentenciat Salas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.