Setmanari d'informació local - 139 anys

L'OCB organitza una tertúlia sobre 'Memòria democràtica: dignitat i reparació'

61677

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha anunciat una tertúlia titulada 'Memòria democràtica: dignitat i reparació', que tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 19.00 hores a Ca n'Alcover.

La sessió comptarà amb les intervencions de David Ginard, professor titular d'Història Contemporània de la UIB; Margalida Capellà, professora titular de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UIB, i Manel Suárez, investigador i coordinador del Mapa de Fosses Comunes de Mallorca. La moderació de l'acte anirà a càrrec de Neus Picó, membre de la Junta Directiva de l'OCB. L'acte, que és obert al públic, acabarà amb un refrigeri.

Cal recordar que aquest és un tema d'indubtable actualitat: en les últimes setmanes, el Jutjat número 1 de Palma ha obert una investigació contra Le Senne (VOX) per presumptes delictes d'odi, després que el president estripes una fotografia d'Aurora Picornell. Aquests fets varen ocórrer en la sessió del Parlament on es debatia la presa en consideració de la derogació de la Llei de Memòria Democràtica de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.