Setmanari d'informació local - 139 anys

Unides Podem adverteix Prohens: «Qüestió de confiança o moció de censura»

61661

Cristina Gómez, diputada d'Unides Podem al Parlament, ha comparegut davant «la inestabilitat al Parlament i la debilitat del govern de Prohens». Gómez ha insistit que des del partit morat «fa set mesos que demanem a la presidenta que presenti una qüestió de confiança» ja que, en paraules de la diputada menorquina, «sense trànsfugues al Partit Popular no li arriben els números, té els dies comptats». Gómez ha afirmat que «la situació de debilitat del govern de Prohens no ha fet més que agreujar-se, si no presenta ja la qüestió de confiança pot ser que hagi arribat el moment de presentar una moció de censura».

D'altra banda, Unides Podem ha volgut avisar del «perill» d'«oferir suport al Partit Popular per malmenorisme, és a dir, perquè és el mal menor davant del PP amb VOX». «La democràcia no es defensa estenent la mà al PP», ha continuat Gómez, aclarint que des de Podem consideren que és «un partit que ha liderat l'espionatge als diputats i diputades d'Unides Podem tampoc és un partit democràtic».

La diputada ha retret també al Partit Popular com al Partit Socialista que «ningú hagi dit ni mu» davant «aquest escàndol majúscul de guerra bruta contra un partit democràtic» que ha considerat «un exemple més de la degradació democràtica a la qual ens arrossega el bipartidisme». «Al nostre partit l'han espiat com si fos un partit clandestí en un context de dictadura», ha assenyalat. A més, Gómez ha apuntat al silenci del PSIB davant d'aquesta notícia que «dona a entendre que l'espionatge forma part de la normalitat democràtica».

D'altra banda, Gómez ha comentat també la negativa de Le Senne a dimitir, assenyalant que «ja està trigant» i ha advertit que «acabarà prevaricant si no posa ja data al ple extraordinari de la seva pròpia remoció». Així, Gómez ha avisat el president del Parlament i representant de VOX que «acabarà amb més problemes judicials perquè la prevaricació també és al codi penal, igual que els delictes d'odi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.