Setmanari d'informació local - 139 anys

L'OCB exigeix a Prohens la retirada del Pla de segregació lingüística i la revocació de les mesures regressives contra el català davant la ruptura amb VOX

«Presidenta Prohens, ja no s’hi valen excuses. Rectificau!». Així s'ha expressat l'Obra Cultural Balear (OCB) davant l'anunci de VOX de trencament dels pactes autonòmics amb el Partit Popular.

L'OCB exigeix la retirada del Pla de segregació lingüística i la revocació de totes les mesures regressives contra la llengua catalana d’aquest primer any de legislatura, «suposadament adoptades per satisfer les exigències dels seus exsocis de l’extrema dreta».

L'entitat demana a Marga Prohens que «retorni al consens estatutari» en relació a la llengua, que «compleixi l’obligació que tenen els poders públics de protegir-la i promocionar-la», i «deixi d’utilitzar-la com a element de confrontació».

«Exigim a la presidenta Prohens que se situi al costat de la majoria social d’aquest poble i deixi d’agenollar-se davant aquesta minoria intolerant antimallorquina que ara li ha retirat el suport. No s’hi valen excuses!», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.