Setmanari d'informació local - 139 anys

MÉS augura una situació d'ingovernabilitat al Consell derivada de la ruptura dels pactes del PP amb l'extrema dreta

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha mostrat avui la seva preocupació davant la situació d'ingovernabilitat que podria derivar-se de la ruptura dels pactes entre PP i Vox. Alzamora ha remarcat que el govern insular depèn dels vots dels consellers de l'extrema dreta que «continuen fent xantatge» al PP que queda en una situació molt delicada. «Encara no saben quines seran les conseqüències que tendrà la ruptura dels pactes anunciats, però sí que queda clar, una vegada més, que Llorenç Galmés continua en mans dels seus socis».

Segons Alzamora, el Consell continua segrestat i depèn de les decisions que es prenen fora de Mallorca. «Tenim un govern franquícia que no decideix per ell mateix. El pacte ja va ser decidit a Madrid i ara la seva continuïtat també depèn de les decisions que ens prenen allà». En aquest sentit, el portaveu ecosobiranista ha insistit a dir que Llorenç Galmés «és un president que no pinta res i que el seu partit ha utilitzat com a moneda de canvi».

Alzamora ha lamentat que primer el PP «va optar per un segrest voluntari que ara s'ha convertit en una dependència que posa en risc la governabilitat de la institució». Així, ha assegurat que «Galmés ha lligat la seva presidència als designis de l'extrema dreta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.