Setmanari d'informació local - 139 anys

Els taxistes de Calvià podran substituir l'uniforme per la camiseta d'Espanya en suport a la Selecció Espanyola de Futbol

61473

L'Ajuntament de Calvià (PP-VOX) ha emès un comunicat aquest dimarts per a anunciar una iniciativa de 'gran importància': 'Taxistes de vermell en suport a la Selecció'.

Al comunicat expliquen que, en el marc de la celebració de l'Eurocopa 2024, l'Ajuntament «permetrà que els taxistes que vulguin animar Espanya puguin vestir aquests dies, durant l'horari de feina, la camiseta vermella o l'oficial de la Selecció que dirigeix Luis de la Fuente, en substitució de l'uniforme habitual».

Així, a partir de dimarts i fins diumenge -quan es disputa la final de l'Eurocopa- el Consistori municipal autoritza els conductors de vehicles d'autotaxi i els que ofereixen servei adaptat (euro-taxi) a «optar voluntàriament per la camiseta de la Selecció Espanyola o qualsevol altra peça de roba de color vermell, com a mostra de suport cap a l'equip espanyol».

«L'adopció de la vestimenta alternativa és completament voluntària, i permet a cada conductor de taxi decidir si participa en la iniciativa», conclou l'Ajuntament de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.