Setmanari d'informació local - 139 anys

Celebrats els exàmens de les oposicions als cossos Superior i de Gestió de l’Administració general la Comunitat

61341

El Govern, a través de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), ha celebrat aquest dissabte a Mallorca i Eivissa els exàmens tipus test corresponents al procediment de concurs oposició per als cossos Superior i de Gestió de l'Administració General de la CAIB. Igualment, s'han duit a terme els exàmens de l'oferta ordinària del Cos d'Auditors i d'Intervenció, convocada el maig de l'any passat. Les proves han tingut lloc a l'edifici Jovellanos del campus de la UIB i a l'IES Blanca Dona d'Eivissa i s'han iniciat a les 9.30 del matí.

En total, hi havia convocats 626 aspirants a Mallorca i 16 a Eivissa per a les proves del Cos Superior A1 que optaven a alguna de les 40 places convocades, 38 a Mallorca i 2 a Eivissa. Dels aspirants convocats pel Cos Superior, finalment se n'han presentat 367 a Mallorca i 5 a Eivissa.

Pel que fa al Cos de Gestió, del que s'han ofert 3 places a Mallorca, el nombre d'examinands esperat era de 375 en aquesta illa, tot i que finalment s'han presentat a l'examen 42 aspirants. Totes aquestes places corresponen a l'oferta ordinària dels anys 2019, 2020 i 2021.

Quant als exàmens del Cos d'Auditors i d'Intervenció, del qual s'havien convocat 4 places a Mallorca, el nombre d'aspirants convocats era de 51 i finalment se n'han presentat 12.

L'Administració de la CAIB no duia a terme aquestes proves selectives d'accés en execució d'oferta ordinària des de novembre de 2019 en el cas del Cos Superior i des de març de 2022 en el cas del Cos de Gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.