Setmanari d'informació local - 139 anys

Aquests són els alumnes amb millor nota a la Selectivitat

Els alumnes amb millor nota a les proves de la la PBAU a les Illes Balears són:

  1. Carla Gutiérrez Fuster, del col·legi San Cayetano de Palma, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,8 de mitjana de la PBAU i un 9,92 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  2. Leo Zheng, del col·legi Sant Josep Obrer I de Palma, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i un 9,84 de nota d’accés. Ha cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  3. Marc Franco González, del col·legi Madre Alberta de Palma, amb un 9,70 de mitjana de batxillerat, un 9,9 de mitjana de la PBAU i un 9,78 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  4. Joan Roca Quiles, del col·legi La Salle de Palma, amb un 9,90 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i una nota d’accés de 9,78. Ha estudiat la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  5. Carmen María Jiménez Ramón, del col·legi Mestral d’Eivissa, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  6. Marta Marí Marquina, de l’IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines, amb un 9,95 de mitjana de batxillerat, un 9,2 de mitjana de la PBAU i una nota d’accés de 9,65. Ha cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia

  7. Ian Garriga Tur, del col·legi Sa Real d’Eivissa, amb una nota mitjana de 10 de batxillerat, una mitjana de 9,1 de la PBAU i una nota d’accés de 9,64. Ha estudiat la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  8. Natalia Yarema, de l’IES Cap de Llevant de Maó, amb un 9,75 de mitjana de batxillerat, un 9,1 de mitjana de la PBAU i un 9,49 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  9. Pau Vinent Ramon, de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó, amb un 9,8 de mitjana de batxillerat, un 8,9 de mitjana de la PBAU i un 9,44 de nota d’accés. Ha estudiat la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  10. Mar Pons Estada, de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, amb una mitjana de batxillerat de 9,85, un 8,7 de mitjana de la PBAU i una nota d’accés de 9,39. Ha cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  11. Pau Costa Tur, de l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc, amb una nota mitjana de batxillerat de 8,9, una mitjana de la PBAU de 8,6 i una nota d’accés de 8,78. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  12. Clàudia Tur Escandell, de l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc, amb una mitjana de 9,15 de batxillerat, una mitjana de 8 de la PBAU i una nota d’accés de 8,69. Ha estudiat la modalitat de Ciències i Tecnologia.

  13. Maria Neus Boned Escanellas, de l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc, amb una mitjana de batxillerat de 8,86, una mitjana de la PBAU de 8,2 i una nota d’accés de 8,59. Ha cursat la modalitat d’Arts.

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, acompanyada del conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, han rebut avui al Consolat de Mar els tretze alumnes amb les millors qualificacions de les Illes Balears de la PBAU d’enguany. A l’acte també hi han assistit el rector de la UIB, Jaume Carot, i el director general d’Universitats, Recerca i Ensenyaments Artístics Superiors, Sebastià Massanet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.