Setmanari d'informació local - 139 anys

Els alumnes de les Balears amb les millors notes d’accés a la Universitat 2024

Després del procés de revisió de les proves de batxillerat d’accés a la Universitat 2024, les PBAU, els estudiants de les Balears amb les millors notes d’accés han estat rebuts pel Rector de la UIB, Jaume Carot, i la presidenta del Govern, Marga Prohens; la vicerectora d’Estudiants, Carmen Touza, i el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera. L’acte ha tengut lloc aquest divendres a la Capella del Consolat.

Els estudiants amb les notes més altes de les Illes Balears són:

  • Carla Gutiérrez Fuster, del col·legi San Cayetano de Palma, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,8 de mitjana de la PBAU i un de 9,92 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Leo Zheng, del col·legi Sant Josep Obrer I de Palma, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i un 9,84 de nota d’accés. Ha cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Marc Franco González, del col·legi Madre Alberta de Palma, amb un 9,70 de mitjana de batxillerat, un 9,9 de mitjana de la PBAU i un 9,78 de nota d’accés. Ha cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Joan Roca Quiles, del col·legi La Salle de Palma, amb un 9,9 de mitjana de batxillerat, un 9,6 de mitjana de la PBAU i una nota d’accés de 9,78. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Carmen María Jiménez Ramón, col·legi Mestral d’Eivissa, amb un 10 de mitjana de batxillerat, un 9,4 de la mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Marta Marí Marquina, de l’IES Algarb de Sant Jordi de ses Salines, amb un 9,95 de mitjana de batxillerat, un 9,2 de mitjana de la PBAU i una nota d’accés de 9,65. Ha cursat la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Ian Garriga Tur, del col·legi Sa Real d’Eivissa, amb una nota mitjana de 10 de batxillerat, una mitjana de 9,1 de PBAU i una nota d’accés de 9,64. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Natalia Yarema, de l’IES Cap de Llevant de Maó, amb un 9,75 de mitjana de batxillerat, un 9,1 de mitjana de la PBAU i un 9,49 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Pau Vinent Ramon, de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó, amb un 9,8 de mitjana de batxillerat, un 8,9 de mitjana de PBAU i un 9,44 de nota d’accés. Ha estudiat la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Mar Pons Estada, de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, amb una mitjana de batxillerat de 9,85, un 8,7 de mitjana de la PBAU i una nota d’accés una nota de 9,39. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Pau Costa Tur, de l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc, amb una nota mitjana de batxillerat de 8,9, una mitjana de la PBAU de 8,6 i una nota d’accés de 8,78. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Clàudia Tur Escandell, de l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc, amb una mitjana de 9,15 de batxillerat, una mitjana de 8 de la PBAU i una nota d’accés de qualificació de 8,69. Ha fet la modalitat de Ciències i Tecnologia.
  • Maria Neus Boned Escanellas, de l’IES Marc Ferrer de Sant Francesc, amb una mitjana de batxillerat de 8,86, una mitjana de la PBAU de 8,2 i una nota d’accés de 8,59. Ha fet la modalitat de modalitat d’Arts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.