Setmanari d'informació local - 139 anys

El Fòrum de la Societat Civil presenta el programa del I Congrés de Turisme de la Societat Civil

Aquest dijous, 20 de juny, el Fòrum de la Societat Civil ha presentat el programa del I Congrés de Turisme de la Societat Civil. En aquesta presentació, els membres del Fòrum Joan Fortesa i Jaume Garau han explicat que inauguraran la jornada la presidenta del Fòrum, Joana Maria Palou, seguida per la presidenta del Govern, Marga Prohens, i de la secretària d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez.
Després d'aquesta inauguració, la periodista Maria Llull entrevistarà l'investigador del CSIC Fernando Valladares, conversa que girarà al voltant del turisme i el canvi climàtic. I per acabar la primera part d'aquesta jornada, Llull moderarà una taula rodona que comptarà amb la participació de Maria Frontera, presidenta de la FEHM; José Luis García, secretari general de CCOO a les Illes Balears; Maria Gisbert, gerent d'Habtur; Clara del Moral, directora insular de Turisme per a l'Oferta i la Qualitat, i Margalida Ramis, presidenta del GOB en representació del Fòrum.
Després d'aquesta primera part hi haurà treball en grup per tractar diferents temàtiques al voltant del turisme. Els grups són:
  • Grup 1: Decreixement de places turístiques i adaptació al canvi climàtic
  • Grup 2: Turisme i medi ambient
  • Grup 3: Turisme, economia i societat
  • Grup 4: Turisme i governança

Durant els espais de Treball en grup, els quatre grups corresponents debatran sobre les aportacions fetes al document inicial. Durant aquest debat hi haurà més d'una desena ponències breus d’uns 10 minuts sobre alguna de les aportacions a tractar. Per acabar les persones encarregades de la coordinació de cada grup exposaran les conclusions al gruix de participants. La jornada la conclourà Joana Maria Palou, presidenta del Fòrum de la Societat Civil.

Per a acabar, hi haurà una copa de cortesia i un concert a càrrec de Rella. A més, durant tot el dia es podrà gaudir de dues projeccions de Casa Planas, d'una taula informativa de les entitats del Fòrum i es podrà veure una breu exposició fotogràfica de les mateixes entitats del Fòrum.

Teniu tota la informació del programa i del Congrés a www.forumsocietatcivil.org/congres-societat-civil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.