Setmanari d'informació local - 139 anys

Ajudau a crear VIDA: «L'ecosistema comunicatiu en català ha de continuar creixent i per això apostam per posar en marxa la plataforma VIDA»

60767

VIDA és el nou projecte audiovisual de l'associació Ona Mediterrània. Serà una plataforma de televisió i ràdio sota demanda, oberta i gratuïta. VIDA serà l'espai de trobada de les persones que estimen Mallorca, el català i la llibertat.

Per a fer-la possible, l'associació ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a Goteo.org amb la qual pretén aconseguir, com a mínim, 15.000 euros destinats a facilitar els inicis de la plataforma de televisió.

A hores d'ara, més de 100 persones ja han posat el seu gra d'arena però queden només 19 dies per a la finalització de la primera fase del micromecenatge i la iniciativa necessita el suport de tothom: «Que cadascú triï la recompensa que més li agradi i mostri amb la seva aportació, per petita que sigui, la seva aposta pels mitjans en la nostra llengua». Com explica l'associació, posar en marxa mitjans en català a Mallorca, i a les Illes Balears, no és fàcil i mantenir-los és gairebé un miracle. No obstant això, és l'aposta decidida de l'associació Ona Mediterrània que ara fa deu anys va posar en marxa la ràdio més lliure, ha donat una nova vida al mític Diari de Balears i a L'Estel i ha creat Ploma.cat.

Ara és el moment de fer una passa més i crear VIDA!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.