Setmanari d'informació local - 139 anys

Demanen responsabilitats polítiques per la intervenció de la Guàrdia Civil al Caló des Moro

La iniciativa #OcupemLesNostresPlatges del moviment Mallorca Platja Tour, que ha aplegat centenars de persones al Caló des Moro aquest diumenge contra la massificació turística, va generar una resposta policial desproporcionada que va implicar identificacions de diverses persones.

Malgrat que la protesta ha estat totalment pacífica, hi va haver un important desplegament policial amb vuit agents de la Guàrdia Civil espanyola, quatre policies locals i dos agents infiltrats entre els manifestants i la Guàrdia Civil va demanar la identificació a alguns dels participants en l'acció de protesta.

Aquesta actuació desproporcionada dels cossos policials ha generat indignació entre els mallorquins, que l'han denunciada mitjançant les xarxes socials, i també entre diverses formacions polítiques com MÉS per Mallorca i Podem Illes Balears. Els polítics han remarcat el seu suport a la iniciativa de Mallorca Platja Tour i han denunciat la criminalització de la protesta. A més, demanen responsabilitats polítiques per l'actuació policial:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.