Setmanari d'informació local - 139 anys

Eduardo Zúñiga tanca el cercle: de Podemos a VOX, passant per Canal 4

El 5 de novembre de 2021, Eduardo Zúñiga, aleshores portaveu d'Unides Podem a l'Ajuntament de Llucmajor, denunciava que el municipi era el que acumulava «més trànsfugues de tot el país».

Li faltava poc per abandonar el vaixell i cercar recer a l'empresa que, prèviament (quan era Director General de Comunicació del Consell presidit per Miquel Ensenyat), havia inflat de doblers públics: Canal 4.

Allà es va dedicar a netejar les sabates del seu amo, plenes de fang i altres substàncies per l'estil, mentre pilotava el canvi de rumb del canal, que va passar de ser una televisió centrada en Mallorca i oberta a totes les veus, a un aparell de propaganda del binomi PP-VOX.

Una vegada feta la feina bruta, venia la recompensa, per bé que duia incorporada la caiguda definitiva de la careta: la formació neofeixista VOX, liderada a Palma pel militar Fulgencio Coll, l'ha 'fitxat'. Dels círculos de Podemos, als círculos José Antonia. El cercle es tanca.

Diari de Balears ja va destapar la impostura de Zúñiga en aquest article de juliol de 2023 titulat 'Eduardo Zúñiga: d''enxufat' de Podemos a majordom del PP-VOX a Canal 4'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.