Setmanari d'informació local - 139 anys

La bèstia negra de Jorge Campos, quarta força a les Europees a les Balears

Els dies posteriors a les eleccions europees s'ha parlat molt d'un fenomen que, si bé no és nou, ni sorprenent, sí que resulta cridaner: els resultats de l'agrupació d'electors 'Se Acabó la Fiesta', liderada per Luis 'Alvise' Pérez, que ha sumat més de 800.000 vots en les eleccions europees a tot l'Estat.

Aquesta formació d'extrema dreta populista ha aconseguit ser la quarta força en número de vots a les Balears, amb 17.057 sufragis que representen un 5'35% del total.

Son Banya

Crida l'atenció que en la demarcació que més vots ha tret aquest agrupació de nou encuny ha estat Son Banya on ha assolit un 17% dels vots, a molt poca distància de la formació del general espanyol Fulgencio Coll, VOX, que va obtenir un 18,6%. És a dir que en el lloc conegut com el supermercat de la droga, les forces d'extrema dreta assoleixen els seus millors resultats amb un 35,6% dels vots, dada que s'obté de la suma de la formació d'Alvise i VOX.

Alvise versus Campos

De tota manera, el tal Alvise no és un desconegut a Mallorca. Ha protagonitzat alguns incidents amb militants defensors de la Democràcia, però, sobretot, va protagonitzar una campanya contra qui havia estat el seu millor aliat i amic: el també neofeixista Jorge Campos.

Fa mig any, Alvise, va menar una campanya de desprestigi contra Campos. Precisament perquè el coneixia bé, va poder destapar diversos tripijocs del diputat de VOX que hauria usat fons del partit per comprar silencis relatius a les seves infidelitats matrimonials. Alvise des del seu canal de Telegram va fer públics contractes privats, factures d'hotels a Mallorca, fotografies i vídeos que comprometien la imatge -i el matrimoni- de Jorge Campos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.