Setmanari d'informació local - 139 anys

IB3 ofereix un debat en directe entre els candidats de les Balears al Parlament europeu

IB3 ofereix un debat en directe a través de tots els seus canals entre els 9 candidats de les Balears al Parlament Europeu. La cita és aquest dimarts, 4 de juny, a partir de les 22.20 hores. L’ordre d’intervenció s’ha decidit per sorteig amb la conformitat de tots els partits.

Silvia Pol, directora d’Informatius d’IB3, i Martina Ramis, cap de Política dels Serveis Informatius, conduiran el debat en què participen els següents candidats, ordenats de major a menor segons el percentatge de vots a les eleccions europees de 2019: Alicia Homs (PSOE), Rosa Estarás (PP), Javier Torres Serra (Ciudadanos), Juanjo Martínez (Sumar), María Teresa Pérez (Podemos), Patricia de las Heras (Vox), Alice Weber (Ara Més-Ara Repúbliques), Jordi Prunés (El Pi) i Sebastià Frau (Junts).

El col·loqui està conformat en 6 blocs de 16 minuts de durada cada un. Es tractaran temes relacionats amb l’economia, l’habitatge, el clima i l’agricultura, el finançament, els drets socials i la política de pactes i aliances.

Nit Electoral

D’altra banda, la nit electoral, diumenge, 9 de juny, a partir de les 23.15 hores, s’emetrà
un programa especial on es podrà seguir el minut a minut amb vuit punts de directe a
les illes i connexions amb les seus dels principals partits a Madrid, Catalunya i País Basc. L’espai també estarà conduït per les periodistes Silvia Pol i Martina Ramis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.