Setmanari d'informació local - 139 anys

Els mallorquins 'omplen' la platja de Sa Ràpita per a protestar contra la massificació turística

Imatge de la performance celebrada aquest dissabte. | Foto: @MallorcaPlatja/X

Una performance efectiva. Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dissabte a la platja de Sa Ràpita per a reivindicar simbòlicament que els mallorquins també tenen dret a gaudir de les seves platges.

La protesta, convocada pel col·lectiu Mallorca Platja Tour, vol frenar la degradació turística de l'illa i és la primera d'un seguit de concentració que es faran al llarg de tot l'estiu, començant el pròxim 16 de juny.

L'acció ha estat una resposta a les paraules de la representant neofeixista de VOX en el Parlament, Manuela Cañadas, en les quals qüestionava que els mallorquins pretenguessin anar «tranquils» a les platges durant les mesos de juliol i agost.

A la performance els manifestants s'han amuntegat en la mateixa tovallola, escenificant aquesta típica escena de les platges a l'estiu. Els assistents, arribas de diferents punts de l'Illa, han coincidit a assenyalar que «necessitem visibilitzar que hi ha un problema». Amb l'etiqueta #OcupemLesNostresPlatges, continuaran reivindicant la causa a xarxes socials, on va néixer la iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.