Setmanari d'informació local - 139 anys

L'Hospici serà per habitatges de protecció oficial

El Govern ha acceptat avui la cessió de l'immoble per part de l'Ajuntament

L'Hospici serà per la construcció d'habitatges de protecció oficial. Així ho ha confirmat avui la regidora de Serveis Socials, Llum Castañer durant la visita de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal en la qual hi han assistit també el director general director general d’Habitatge i Arquitectura, José Francisco Reynés, el batle, Miquel Nadal i el regidor d'Obres, Juan A. Lorente. El Govern ha acceptat la cessió per part de l'Ajuntament de l'immoble públic que comptarà entre "10 i 12 habitatges de protecció oficial per llogar" i que es gestionaran a través de l'IBAVI, ha explicat Castañer.



El sòl serà públic i a través de l'IBAVI hi haurà una cessió de titularitat per a través d'un concurs una empresa privava faci la construcció. Des d'Obres i Serveis socials posaran condicionats per a que hi hagi prioritat "per als residents, segons l'edat i la renda entre d'altres" que ja s'informarà en tenir els plecs, ha explicat la regidora.

Sóller és un municipi que juntament amb 12 municipis de les Balears es beneficiaran d'aquest conveni. La firma de la cessió serà a finals d'aquesta setmana o la que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.