Setmanari d'informació local - 139 anys

Cauen en picat les reserves dels visitants als restaurants de Sóller

Els restaurants de segona línia tenen menys reserves.

Arran de les darreres notícies sorgides sobre el tancament de bars i restaurants a Sóller, els empresaris del sector que mantenen oberts els seus negocis han denunciat que les reserves de la gent de fora de Sóller han caigut en picat durant les darreres setmanes.
Aquests restauradors i propietaris de negocis recorden que «no només hi ha restauració a plaça i al centre, sinó que hi ha comerços, restaurants i bars a segona línia oberts i amb ganes d’aprofitar la campanya de Nadal», comenta aquest grup.

Aquest sector que manté oberts els negocis tot l’any recorda que Sóller no només viu dels turistes de temporada, sinó que també «dels residents i visitants de tot Mallorca», i recorden que part del sector tant d’HORECA (Hotels, Restaurants i Cafeteries) però també el comerç local «solleric ha de viure tot l’any».
Així mateix, defensen que Sóller es pot visitar tot l’any i com a poble s’hauria de recolzar el sector que manté els negocis també «pels que vivim aquí sempre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.