Més de 800 clients i amics es reuniren dimarts dia 29 de juny per celebrar el cinquantè aniversari del Restaurant Es Canyís. Aquest restaurant es caracteritza per haver mantingut l'essència familiar de quatre generacions combinada amb un inmillorable i amigable servei i una oferta de qualitat. Maria Bernat i Mateu Frontera fundaren Es Canyís el 1954 on inicialment sols es servien caragols, pinya, vi i gaseosa. El 1968 Anita, filla del matrimoni fundador, arribà al Port amb els seus fills i el seu marit, Michelle Perrotte. Aquest passà a ocupar-se de la reposteria. El 1970 Maria i Mateu decidiren començar les obres de l'edifici d'Es Canyís. El 1976 Juan Palou s'incorporà com jefe de cuina. Quatre anys més tard, Patrice, nét dels fundadors, decidí agafar l'explotació d'Es Canyís juntament amb la seva esposa, Angelita Hernández. La quarta generació arribà el 1992 amb Alícia Perrotte. El seu germà Víctor, el 1994 començà a treballar a la cuina. 4 anys després Anaïs, la petita, s'inicià en la reposteria.
Celebrar 50 anys, el millor regal per la família d'Es Canyís
Maria Bernat i Mateu Frontera fundaren el restaurant
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).