Setmanari d'informació local - 139 anys

Professors de la UIB es plantegen restringir l'ús de mòbils a classe durant el curs 2024-2025

Un grup de professors de la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears (UIB) es plantegen la possibilitat de restringir l'entrada de mòbils a classe durant el curs 2024-2025.

Així ho ha assegurat la professora de la UIB Valentina Milano durant la seva intervenció en la Comissió per a l'Estudi i la Reflexió de l'Impacte de la Digitalització en l'Educació, celebrada aquest dijous al Parlament.

La docent ha justificat aquesta decisió que discuteix un grup de col·legues per la «distracció constant» que observa entre els estudiants a qui imparteix classe.

«Si es comparen els alumnes d'ara amb els de fa deu anys, hi ha una incapacitat real de centrar-se, perquè estan tot el temps distrets i això provoca moltíssima distracció, baixa molt el nivell i les notes», ha indicat, afegint que a nivell docent estan «molt preocupats».

La decisió final sobre aquesta mesura es preveu que es prengui en les properes setmanes, després d'un període de consulta amb estudiants i altres membres de la comunitat educativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.