Setmanari d'informació local - 139 anys

El Govern autoritza aparcaments temporals en rústic per a «evitar col·lapses» a pobles i platges

El decret de simplificació administrativa que aquest divendres ha aprovat el Consell de Govern preveu la possibilitat que, sempre de manera extraordinària i temporal, els ajuntaments puguin ubicar aparcaments en sòl rústic i en qualsevol altra classe de sòl, públic o privat, per a evitar el «col·lapse circulatori» a pobles i zones de platja.

L'objectiu, segons ha explicat a la roda de premsa posterior el portaveu de l'Executiu autonòmic, Antoni Costa, és facilitar la mobilitat a les èpoques de més afluència de visitants, sempre amb caràcter provisional i una durada màxima de vuit mesos cada any natural.

Asseguren que la mesura pensa especialment a dissuadir els conductors de la idea d'accedir als centres de les ciutats o pobles i zones costaneres amb cotxe particular.

Les zones s'adequaran per a aquesta finalitat a través de la compactació del terreny o la instal·lació d'estructures provisionals que permetin la recuperació del seu estat original quan en finalitzi l'ús o s'esgoti el termini màxim de vuit mesos, segons han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.