Setmanari d'informació local - 139 anys

Alaró acollirà 50 expressions artístiques en el marc d'Alart entre l'1 de juny i el 20 de juliol

Alaró acollirà el certamen Alart a partir de l'1 de juny i fins al 20 de juliol amb la participació durant aquesta edició d'una cinquantena d'artistes i 15 espais en els quals hi haurà nombroses exposicions.
El Consistori ha destacat aquest dimarts el «bot de qualitat» de la iniciativa, el propòsit de la qual és, des que es va fundar l'any 2007, convertir-se en un dels punts de trobada del sector artístic a Mallorca.

El comissari de l'exposició de Casal Són Tugores, Tomeu Simonet, ha destacat que el públic es trobarà amb obres d'artistes locals i, també, d'altres que posseeixen una trajectòria consolidada amb una gran projecció nacional i internacional.

Per part seva, el batle del municipi, Llorenç Perelló, i la regidora de Cultura, Cati Cifre, han coincidit que desitgen convertir el municipi en «una plataforma de difusió dels artistes joves».

Una de les novetats d'aquesta edició és que es recuperen dos projectes, un és la Galeria Natalia Bento, en la qual hi haurà obres d'artistes com Rafa Forteza, Katrin Kirk, Kasizen, Pep Llambias i Mariana Saurrate, i, d'altra banda, torna l'espai expositiu del carrer Xalet, que comptarà amb el treball de Pep Llambies.

Entre les propostes, destaca la intervenció de l'artista Susy Gómez en la Capella del Roser de l'església. Al seu torn, la corporació municipal acollirà les escultures de Joan Costa i Dan Mandelbaun, en col·laboració amb Palmyra Sculpture Centri.

D'altra banda, Son Tugores mostrarà la col·lecció privada de la Galeria Maior amb obres d'Eva Lootz, Aitor Ortiz, Laia Ventayol o Luis Gordillo, al mateix temps que en la primera planta se situarà la mostra 'Observatori', amb creacions de Laura Mart, Julian Smith, Liliana Zapata o Marta Serna, entre altres.

Així mateix, hi haurà activitats paral·leles, com l'espectacle 'Fluo', que tendrà lloc a la plaça de la Vila el dia 1, amb dos passis a les 22.30 i 00.00 hores, i la participació de la Companyia de Dansa Alaró i la companyia Emploma.

També, en la mateixa plaça de la Vila, l'artista Sath durà a terme un taller d'art urbà per als més petits el 22 de juny, a les 11.00 hores, mentre que el dia 15 de juliol amenitzarà la nit el DJ Alian Smith a partir de les 22.30 hores.

En concret, els espais implicats són el Casal Son Tugores, la Galeria Natalia Bento, l'església de Sant Bartomeu, la Torre de l'Electricitat, així com Sa Fonda, Ca Bou, Xalet3, el carrer de la Verge del Refugi, l'amfiteatre del Parc Son Tugores i les places de la Vila i Sebastià Jaume.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.