Setmanari d'informació local - 139 anys

Vidal demana si l'Estat pensa actuar contra els neonazis que ataquen l'Acampada per Palestina

Aquest dilluns i aquest dimarts, militants feixistes violents han atacat l'Acampada per Palestina situada al campus universitari de la UIB.

«Ahir i avui hem rebut la visita d’exaltats que han vengut a rebentar la nostra reivindicació pacífica amb agressions físiques i amenaces. Són neonazis vinculats a Identitas i als Supporters, ultras del RCD Mallorca. Reclamam la solidaritat de la societat mallorquina davant la impunitat del feixisme organitzat al Campus. Esperam que el rector actuï davant la comissió de delictes d’odi», han declarat des de les organitzacions que promouen l'acampada.

Entre els assaltants hi havia el conegut militant feixista violent Mateu Marimon, el membre dels Supporters Tolo Colom, així com diversos membres del grup neofeixista Identitas.

Arran d'aquest atac a l'Acampada per Palestina a la UIB, el diputat de Sumar MÉS al Congrés espanyol, Vicenç Vidal, ha presentat una pregunta en què exposa el succeït i demana si l'Estat pensa actuar ja contra el problema de convivència que genera la ultradreta als pobles de l'Estat espanyol i si n'indentificarà els agressors i els obrirà causes contra els seus delictes d'odi.

«El que va passar a l'Acampada per Palestina a la UIB és intolerable. La fiscalia ha d'actuar d'ofici contra aquests delictes d'odi. Ja», ha remarcat Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.