Setmanari d'informació local - 139 anys

CCOO denuncia l'acomiadament del Fogaiba d'un treballador vulnerable

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat l'acomiadament d'un treballador vulnerable en el Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Balears (Fogaiba), amb una manifestació, aquest dijous, en totes les sucursals de l'empresa pública de la CAIB, en la qual hi varen participar els companys de l'afectat.

El sindicat ha informat que aquest dijous, a les 12.00 hores, empleats de Fogaiba es varen manifestar per mostrar la seva disconformitat davant la mesura adoptada per la direcció de l'empresa pública i reflectir el seu suport al company acomiadat.

Segons CCOO, Fogaiba ha acomiadat a un treballador vulnerable al·legant raons objectives per a l'acomiadament, quan «la mateixa plaça està publicada en una oferta pública d'ocupació des de juny passat», ha assenyalat, apuntat que aquesta decisió suposa en la seva opinió «un atac directe» a tot el que ha de representar una empresa pública en matèria d'integració i igualtat d'oportunitats.

Per això, ha recordat, el comitè d'empresa va decidir convocar aquest dijous una concentració en les sucursals de Fogaiba. Amb aquesta acció, ha subratllat el sindicat, els treballadors exigeixen la reincorporació «immediata» de l'afectat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.