Setmanari d'informació local - 139 anys

Prop de quinze restaurants participen en les jornades gastronòmiques de la Taronja

Avui s'han presentat els actes de la XIX edició de la Fira de la Taronja

Moment en que es col·loquen les taronges i llimones a la caixa. | I. Cabrer

Una quinzena de restaurants oferiran menús basats en els cítrics de la Vall durant les jornades gastronòmiques de la Taronja. Aquest producte tan representatiu de Sóller i Fornalutx i els actes que formaran part de la XIX Fira de la Taronja s'han presentat avui a la sala Magna de l'Ajuntament. D'aquesta manera, des de demà i fins dia 13 d'abril s'ha preparat un programa ple d'activitats que tenen com a eix comú els cítrics que formen part del paisatge d'aquests municipis.

Durant l'acte presidit pels batles, Miquel Nadal i Francesc Marroig s'han presentat el pregoner d'enguany, Pep Oliver i el pagès que rebrà la taronja d'Or, Tomeu Arbona. A continuació, s'han llençat les taronges i llimones dins del caixó del concurs, Quantes taronges tenc?".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.