Setmanari d'informació local - 139 anys

Presentada la 4a edició de la Fira de la Carn d'aquest diumenge

L'esdeveniment tornarà a combinar gastronomia i cultura

L'Ajuntament de Sóller ha presentat avui matí la 4a edició de la Fira i Mercat de la Carn i l'Embotit. L'esdeveniment ha cridat l'atenció de quantitat de gent procedent de tota l'illa durant els tres passats anys, motiu pel qual la Regidoria de Promoció Econòmica, els comerciants i el clúster Sóller Bon Dia han tornat a apostar per ella. Així doncs, serà aquest diumenge, 16 de març, quan arribi l'esperada quarta celebració de la fira càrnica. El Mercat Municipal tornarà a acollir la major part d'activitat. La fira començarà a les 10 hores del matí i enguany, com a novetat, durarà fins a les 20 hores del capvespre, allargant-se quatre hores més que en les darreres edicions, que solien acabar cap a les 16 hores. L'esdeveniment tornarà a combinar gastronomia, cultura i tradició.

Entre altres activitats, la Vila ha programat una exposició sobre la història i l'elaboració dels embotits tradicionals; punts de venda de carn i derivats; una visita guiada a les fàbriques d'embotits de Sóller; un 'showcooking' amb receptes i degustacions; actuacions musicals de l'Estol de Tramuntana i els Xeremiers de Sóller; i tallers, animacions i altres sorpreses dirigides als infants i els seus familiars. La gastronomia local es tornarà a posar en valor amb aquesta fira. A més, les quatre hores afegides, més o manco de les 16 fins a les 20 hores, serviran per fer una mica de 'tardeo', amb música que animarà els presents.

El batle de Sóller, Miquel Nadal, ha dit durant la presentació d'avui matí que «volem que vengui gent de tota Mallorca a conèixer el nostre producte local, aquesta fira és possible gràcies als comerciants i als organitzadors, entre tots donarem a conèixer el nostre producte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.