Setmanari d'informació local - 139 anys

Gran Via i Cetre tenen ja més de 30 places sols per a residents

Des d’SOS Sóller reclamen més zones pels Estiradors

Els aparcaments de Gran Via i Cetre compten des d’ahir amb més de 30 places d’aparcaments per a residents. Tal com anuncià l’Ajuntament, continua pintant de verd places que abans eren zona blava i que ara s’han convertit en zones exclusives per a qui tengui la targeta de resident. Així, ahir es marcaren noves places i s’instal·laren els pals amb la senyalització que indica que es tracta d’una zona reservada.

Així mateix, progressivament la brigada municipal anirà pintant més places d’aparcament de color verd al Port. «En els pròxims dies està previst també posar-ne als Cingles i els veïnats de la plaça dels Reis de Mallorca també n’han sol·licitat», digué el regidor de Governació, Carlos Darder.

D’altra banda, des de la plataforma SOS Sóller reclamen més aparcaments per a residents a la barriada dels Estiradors. De fet, des de l’agrupació expressen que «mai vam reclamar una zona verda al carrer Pere Serra, perquè està sempre bastant buit. En canvi, seria necessari que fossin ZAR els carrers dels voltants on hi ha veïnats», apunten.

Val a dir que l’Ajuntament anuncià la creació d’unes 200 places en zona verda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.