Setmanari d'informació local - 139 anys

PSIB: «El PP d’Alaró mostra la seva cara més radical i es nega a demanar la dimissió de Gabriel Le Senne, de VOX»

61025

L'Agrupació Socialista d’Alaró lamenta que el Partit Popular d’Alaró hagi votat en contra de la moció presentada a l’Ajuntament i «la tiri pel terra». A la moció es demanava la dimissió immediata del president del Parlament, Gabriel Le Senne (VOX) per l'acte de violència que va dur a terme el passat 18 de juny a la Cambra.

«El Partit Popular ha tardat en pronunciar-se i ha demostrat una vegada més la cara dolenta de la política i que estam acostumats a veure. Amb el seu silenci ha donat suport a Gabriel Le Senne i a mantenir el seu càrrec en la institució», assenyalen.

Els Socialistes denuncien «l’atac cap a les dones en general i concretament a les diputades socialistes Mercedes Garrido i Pilar Costa, que varen ser expulsades i menyspreades per defensar la memòria d’Aurora Picornell i les Roges del Molinar».

«Le Senne i el PP d’Alaró es posicionen amb un mateix discurs demostrant anar junts de la maneta igual que votaren a favor d’iniciar la derogació de la Llei de la Memòria Democràtica, ara denoten una falta de respecte cap a les víctimes del franquisme», apunten.

Finalment, el PSIB-PSOE d'Alaró ha volgut remarcar que «no és estar simplement en contra de l’agressió, és callar davant dels horrors del passat. Ells sabran el que han fet! Els alaroners i les alaroneres tenim memòria i segur que una majoria de la població rebutja aquestes decisions tan radicals del PP i del nostre batle, Llorenç Perelló».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.