Setmanari d'informació local - 139 anys

Més d’un centenar d’artistes ompliran d’art el centre

La tercera edició d’Emplaçam l’Art tendrà com a pregoner Jaume Pinya

Arranca una nova edició d’Emplaçam l’Art. La tercera edició de la nit de l’art sollerica comptarà amb més d’un centenar d’artistes que han apostat una vegada més per exposar les seves creacions als carrers més cèntrics de Sóller. Després de dos anys organitzant aquest esdeveniment d’estiu, els integrants de l’associació Joves Artistes mantindran el mateix format que l’any passat. D’aquesta manera a partir de les 19 hores de dia 17 d’agost, artistes convidats i les noves promeses exhibiran el seu art a Plaça; al carrer de Jeroni Estades; Bauzá i Rectoria i Gran Via.

Pregó
La tercera edició tendrà com a pregoner l’artista reconegut Jaume Pinya que com a novetat farà el parlament dissabte matí al Casal de Cultura. En aquest cas, els organitzadors han volgut tenir un record per l’artista «Toni de Cúber que ens deixà fa poc, per això des de l’organització i juntament amb el pregoner, se li farà un homenatge», explicà uns dels organitzadors, Tomeu Hernández.

Per finançar l’organització de l’esdeveniment i donar-se a conèixer, l’associació ha començat la venda de marxandatge els dissabtes matí a plaça. A més d’això, el Consell ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de 10.000 euros destinada a sufragar les despeses per l’organització d’aquest esdeveniment cultural que aglutina música en directe; performance; la creació de dos murals de pintura en directe i altres disciplines com la fotografia o l’escultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.