Setmanari d'informació local - 139 anys

L’ocupació hotelera de setembre se situà en un 92%, per sobre del juliol

S’ha detectat un increment de francesos, escandinaus i sobretot asiàtics

El bon temps i les temperatures estiuenques han ajudat a mantenir una bona ocupació hotelera durant el mes passat. Així, els hotels de la Vall registraren un 92,04% d’ocupació durant el mes de setembre, una xifra fins i tot una mica superior a la registrada durant el mes de juliol (91,5%) i similar a l’agost (92,47%). Si es compara amb les xifres de l’any passat que maneja l’Associació Hotelera, es tracta d’una ocupació que se situa un punt per davall del mateix mes que el 2023, quan al setembre es registrà un 93,36% de llits ocupats. No obstant això, la mitjana anual se situa per damunt del 91%.

Pel que fa a la previsió per al mes d’octubre, l’ocupació de llits se situa en el 74%, tot i que falten dues setmanes per finalitzar el mes. El tancament de la planta hotelera i la finalització de la temporada es preveu a partir de dia 3 de novembre, tot i que hi ha establiments que allargaran la temporada de tardor fins al mes de desembre.

Destí
Des de l’Associació Hotelera de Sóller han informat de nous destins que s’interessen per visitar el municipi i la resta de pobles de la Vall. El seu president, Lluís Rullan explicà que s’ha detectat «un increment de turistes francesos i escandinaus, però sobretot destaquen els asiàtics». Tot i que és un percentatge que no arriba a l’1%, els turistes coreans s’han interessat per Sóller i és habitual «sobretot veure parelles passejant per Sóller, però fan estades curtes d’un o dos dies perquè visiten tot el país», comentà Rullan.

La resta de turistes que s’allotgen a Sóller, com és habitual són alemanys i en menor mesura els anglesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.