Setmanari d'informació local - 139 anys

La DGT instal·la dues càmeres a la zona del Mirador de Ses Barques

Tot i això, aquestes no entraran en funcionament fins que no es col·loquin les altres quatre

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha començat avui dimarts a executar les primeres accions per fer front a les curses il·legals que es duen a terme al llarg de la Ma-10. Recordem que entre el Consell de Mallorca i la DGT es comprometeren fa uns mesos a instal·lar 38 dispositius de vigilància, sis dels quals serien controlats per la DGT i col·locats en el tram comprés entre la rotonda del Monument i el túnel de Monnàber. Així doncs, avui a primera hora del matí s'han començat a dur a terme les pertinents tasques per instal·lar dues d'aquestes sis càmeres que seran supervisades per la DGT.

Com ja ha anat informant aquest Setmanari i de la mateixa manera que la plataforma Indignats Ma-10 ho ha anat reivindicant, des de fa uns tres mesos els suports per subjectar les càmeres de vigilància han estat tirats al pàrquing del Mirador de Ses Barques esperant l'arribada de les càmeres. Doncs aquesta setmana, i coincidint amb un comunicat emès la passada setmana per la plataforma on expressà el seu malestar per la inacció de les institucions, la DGT ha començat a actuar instal·lant els primers dispositius. Concretament, ha col·locat avui dues càmeres, amb els seus corresponents suports, a la zona del Mirador de Ses Barques. Una d'elles ha estat instal·lada a la mateixa corba del Mirador de Ses Barques; i l'altra, a la corba dels bancs, ubicada uns 200 metres més avall del Mirador de Ses Barques.

Tot i això, cal destacar que els dispositius no entren encara avui en funcionament, perquè les sis càmeres funcionaran amb un circuit tancat i, per tant, fins que no estiguin posats els sis dispositius, cap d'ells podrà començar a vigilar, tal com han explicat els tècnics encarregats. Les previsions són que durant aquesta i la pròxima setmana arribin les quatre càmeres restants, gràcies a les quals podran ser totes instal·lades i posades en funcionament. Així doncs, aquestes són les primeres passes reals cap a un major control de les motos i els cotxes que circulen a grans velocitats dia rere dia per la Ma-10.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.