Setmanari d'informació local - 139 anys

Queixes dels motoristes per la falta d’aparcament

Asseguren que els vehicles de lloguer estacionen als seus espais

El lloc per deixar les motos a Gran Via ha quedat petit i hi ha cotxes.

Queixes dels conductors de motos perquè fan falta aparcaments a Sóller. Demanen o més espais per a estacionar motos o que almanco es multi «quan els vehicles de lloguer ocupen aquest espai destinat exclusivament als vehicles de dues rodes». Per aquest motiu, els usuaris expliquen que es veuen obligats a aparcar fora de la zona reservada per aquests vehicles sobretot a l’aparcament de Gran Via, per la qual cosa són multats per la Policia.

Altres persones que s’han trobat en el mateix cas, els motoristes han acordat avisar la Policia Local cada cop que això passi per a que multi també als turismes, però «al cap de tres hores encara no havia vengut cap agent i partiren sense sanció», comenta una altra afectada.
Des de l’Ajuntament, reconeixen que aquest problema s’intensifica més a l’estiu perquè la majoria de conductors deixa els cotxes a casa seva i s’usa més la moto «però a l’hivern no hi sol haver problema», explicà el regidor de Governació, Carlos Darder.

Així mateix, pel que fa a Policia, «ha d’atendre moltes incidències i a l’estiu no comptam amb la Guàrdia Civil, per tant, si no acudeixen a una telefonada és perquè van saturats», apuntà. El cert és que molts conductors han manifestat el seu malestar i s’han queixat perquè «els multats som nosaltres per aparcar en un lloc que no ens pertoca i ho entenem», però ho fan davant la falta d’estacionament per a motos.
Tot i les queixes i la demanda dels motoristes, Darder recorda que ja s’amplià l’espai per estacionar les motos i que és complicat trobar més àrees per incrementar el nombre d’estacionaments d’aquest tipus, ja que si «s’amplia i se’n generen més s’han d’eliminar espais per aparcar els cotxes, perquè tenim els carrers que tenim», digué el regidor.
Val a dir que la circulació de motos al nucli urbà ha crescut de manera exponencial els darrers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.