Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller destinarà mig milió d’euros a l’enllumenat públic i al Mercat

58609
SOLLER - Problemas con el alumbrado. Es habitual que en las últimas noches el tramo inicial de la calle Santiago esté sin más iluminación que la que hace el semáforo por los vehículos. Parece que últimamente hay bastantes problemas y algunas zonas de Sóller las vísperas no tienen la iluminación necesaria. | I.C.

L’equip de Govern ja té decidit a què destinarà més de mig milió d’euros del Pla d’Obres i Serveis. Per una banda, l’equip de govern invertirà prop de 180.000 euros a millorar l’enllumenat públic que es troba amb molt mal estat.

De fet, hi ha zones amb «el cablejat malmès, falten postes i hi ha carrers sense llum que s’han d’arreglar», comentà el regidor d’Infraestructures, Carlos Darder. A més, continuarà els projectes de pavimentació dels carrers Quadrado per la Volta Piquera i la millora d’un tram de Bauzá i Rectoria per eliminar barreres arquitectòniques. Aquesta actuació es presentarà amb un pressupost de 100.000 euros.

D’altra banda, la resta de la inversió es destinarà a part de la reforma del mercat Municipal. Per un costat, s’acabarà de traslladar la peixateria a la nau central; es dotarà de banys públics i taquilles i s’instal·larà un ascensor per connectar els dos pisos. Finalment, s’adaptarà l’escala que puja al segon pis «per adaptar-la a la normativa», assegurà el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló. En darrer terme, la quantitat designada pel Consell que ascendeix a un total de 520.000 euros servirà per a la compra d’un solar a la carretera de Desviament per situar «la intermodal per millorar la connectivitat amb els transport», afegí el regidor.

El Pla d’Obres i Serveis es donà a conèixer la setmana passada. La subvenció que atorga el Consell es concedeix en funció de la població que té cada municipi i es reparteixen dos anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.