Setmanari d'informació local - 139 anys

S'obre el termini per a presentar les sol·licituds d’admissió per a cursar un cicle d’FP al curs 2024-2025

A partir d'aquest dilluns, 3 de juny, s’obre la primera fase del procés d’escolarització per a Formació Professional per al curs 2024-2025. Els estudiants podran realitzar el tràmit de sol·licitud d’admissió des de d'aquest dilluns i fins dia 28 de juny, preferentment, de manera telemàtica.

El 8 de juliol es publicarà la llista provisional d’admesos a la pàgina web del centre que s’hagi triat en primera opció; des del mateix dia i fins al 10 de juliol estarà obert el termini per presentar reclamacions. La llista definitiva d’admesos es publicarà el 17 de juliol, dia en que s’obrirà el període de matriculació als cicles formatius, que acabarà el 19 de juliol.

Seguidament, els dies 22 i 23 de juliol, s’obrirà el període d’adjudicació i matrícula de les places vacants de les persones en llista d’espera i, finalment, a partir del 26 de juliol es publicarà la llista de places vacants a la web de formació professional del Govern de les Illes Balears. A finals d’agost començarà la segona fase del procés d’escolarització d’FP.

Com anunciaren aquesta setmana el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, durant el proper curs 2024-2025 s’implantaran 29 cicles nous de formació professional a les Illes Balears i un curs d’especialització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.